TL-Voice en TL-Voice Connect.

Telecom-Limburg is een leverancier van cloudgebaseerde communicatie, maakt het betaalbaar en eenvoudig te beheren. Onze communicatieoplossingen voldoen aan de behoefte van elk type bedrijf in elke branche, van thuiskantoor tot grote ondernemingen. TL-Voice en 
TL-Voice Connect zijn clouddienst van de nieuwste generatie die alle functies van uw traditionele PABX biedt. TL-Voice integreert eenvoudig met uw zakelijke applicaties en integreert naadloos uw desktop en uw kantoor in één onderling verbonden systeem.


TL-Infra

TL-Infra reduceert de kosten en de complexiteit van de netwerken met cloud oplossingen voor middelgrote en grote ondernemingen, het hoofdkantoor, de vestigingen en thuiswerkers. TL-Infra levert en onderhoud Internet verbindingen, Routers, Switches en Wifi, ondersteund met o.a. PPSK Kioskdiensten om uw gasten toegang te geven tot uw wifi netwerk met zeer hoge security. Door gebruik te maken van TL-Infra bespaart u op dure controllers en is het risico op storingen minimaal. Het inzetten van een TL-Infra netwerk  kan klein beginnen omdat het systeem gemakkelijk uit te breiden is, zonder beperkingen.
Daarnaast is een TL-Infra netwerk betrouwbaar, gemakkelijk te beheren en te beveiligen. 

TL-Kosten besparing

Elk bedrijf of organisatie wil kosten besparen en een voorsprong op de concurrentie krijgen.  Telecommunicatiekosten zijn hard op weg een van de grootste uitgaven en meest complexe kosten die het management vandaag uitdagen. Een grondige telecomaudit stelt ons in staat om te bepalen waar u kunt besparen op telefoniediensten en hoe u efficiënter uw klantcontacten kunt inregelen.  TL-Mobiel

Met TL-Mobiel heeft u altijd het abonnement dat het beste op uw behoefte is afgestemd. Stuurt u alleen af en toe een e-mail of geeft u veel online presentaties?  Onbeperkt bellen en altijd direct zien we er op uw voicemail staat?
Een perfecte integratie met TL-Voice en/of TL-Infra?
Bij TL-Mobiel stellen wij uw  abonnement samen af,  precies zoals u het wilt.