Onze waarden

Mijn bedrijf is meer dan een baan. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten kan leveren.


“Persoonlijk contact en service op maat.”

Door al die jaren werkervaring bij grote bedrijven ontdekte ik dat ik iets essentieels miste: aandacht geven aan mijn klanten. De wereld is snel en druk en dan schiet aandacht er nogal eens bij in. Dat moest anders kunnen en daarom begon ik voor mezelf. 

Kiezen voor Telecom-Limburg betekent:

·         persoonlijk contact;

·         24/7 bereikbaar;

·         service op maat;

·         een onafhankelijk aanbod dat aansluit op de actuele trends en ontwikkelingen.

Ik werk op projectbasis samen met verschillende experts binnen de IT om jou als ondernemer de beste service te geven. Zo kun jij met een gerust hart alles uit handen geven en weet je dat jouw telefonie en ICT op rolletjes lopen.

“We kunnen dag en nacht terecht bij Eric, geen vraag is hem te gek! 
Alles wordt direct opgepakt en opgelost”
 --- Fred Collé - Wellcoll Autoschade ---


“Jouw telefonie en wifi goed geregeld, zonder zorgen.”

Je kunt bij Telecom-Limburg terecht voor:
·         Vaste telefonie
·         Wifi-oplossingen
·         Mobiele telefonie
 

“Altijd een pakket dat 100% past bij jouw wensen.”

Mobiele telefoons zijn net zo onmisbaar als wifi. Ik snap heel goed dat je geen zin of tijd hebt om voor jezelf en/of je personeel mobiele telefonie te regelen. Ik werk samen met grote providers als Vodafone, KPN en T-Mobile en ben sinds 2021 ook reseller van YouFone voor de zakelijke markt.
Op die manier stel ik altijd een pakket samen dat het beste aansluit bij jouw wensen. Ik regel alles, van simkaart tot toestel en van het aansluiten tot opzeggen van abonnementen en alles daartussenin.
 
“Eric is altijd op de hoogte van nieuwste technologieën, waardoor we altijd de beste oplossing krijgen.”
  --- Ron van Berlo -  Werk-Vitaal ---


“Vaste telefonie zonder poespas”

Dankzij een geavanceerd platform is jouw telefonie vanuit twee datacenters veilig geregeld. Je kunt vervolgens heel eenvoudig zelf kleine aanpassingen doen, zoals openingstijden, doorschakelingen, meldteksten en Keuzemenu’s wijzigen. Over de infrastructuur en de technische kant hoef je je geen zorgen te maken.

“Wifi die het werk niet in de weg zit.”

Wifi is onmisbaar in deze tijd en daarom is het handig om hier in te investeren. Ik zorg dat je wifi optimaal is ingeregeld op jouw locatie, zodat de internetsnelheid het werk nooit in de weg zit.
Ben je benieuwd wat Telecom-Limburg voor jouw bedrijf kan doen? Neem dan gerust contact op, ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!